Tuotteet ja toimituslaajuus

Kirkkaat terästuotteet
Leppävirran konepajalla suunnitellaan ja valmistetaan erilaisia säiliö-, putkisto- ja laitekomponentteja ruostumattomista, haponkestävistä ja duplex-teräksistä sekä muista erikoismateriaaleista, kuten titaanista. Konepajan tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi erilaiset paineastiat, säiliöt, reaktorit, savukaasupesurit, putket ja putken osat sekä putkistoesivalmisteet. Kaikkia tuotteita toimitetaan myös valmiiksi paikalleen asennettuna, kokonaistoimituksina.

Muovityöt ja tuotteet
Valmistamme myös eri muovilaaduista putkistoja, kanavia, säiliöitä, altaita ja muita vastaavia tuotteita. Ammattitaitoiset muovihitsaustyöt voidaan suorittaa asiakkaan kohteissa tai konepajallamme Leppävirralla. Hitsaukset suoritamme pätevöidyillä hitsaajilla. Palveluitamme ovat puskuhitsaus, ekstruuderihitsaus, käsin hitsaus, putkistoesivalmistus, putkistoasennukset, korjaustyöt työmaakohteissa sekä materiaalitoimitukset.

 

Toimintamme on sertifioitu ja laatukäsikirja täyttää EN ISO 9001:2015 vaatimukset. Lisäksi hitsausjärjestelmämme on sertifioitu EN ISO 3834-2 mukaisesti.